Newcomers Odyssey

Odyssey plaza

Notice

[Fall 2018] Response on what's said on 1st Weekly Meeting

• Center for Excellence in Education
  • Hits : 555
  • Registration Date : 2018-08-08
Dear Students,
Hello, this is Kyoungtae Park of UST Center for Excellence in Education.
Followings are our response on your suggestions from the 1st Weekly Meeting.

1. Mingling Activities
- We've booked the gymnasium and playground for the evening on 14th.
- The Free Board / Student Community on this homepage is for your communication, please do use it to gather together.
- If you have any idea on extra-curricula activities, please let us know so that we can set up some meetings for you.

2. Indian Spices
- KT cafeteria is looking into this issue.

3. Swimming Pool
- KT no longer runs the Swimming Pool.

Thanks,
Kyoungtae Park