Newcomers Odyssey

Odyssey plaza

Notice

[Fall 2018] About on-line lectures (Research Ethics, Lab Safety)

• CEE
  • Hits : 639
  • Registration Date : 2018-08-16
Hello, this is Kyoungtae Park of CEE at UST.

According to laws and government regulations,
UST has to provide lectures on lab safety and research ethics to the students.

The lectures will be provided by KIRD whose mission is to design and implement the essential educational programs requested by national research institutes.

The research ethics and lab safety lectures will be open on September 1st and end on September 30th.

Students don't have to submit the certificates to us but the ones who fail to complete will be asked to rejoin the lectures.

Thanks.

CEE