Newcomers Odyssey

Odyssey plaza

Notice

[Spring 2019] Notice on Online psychological test

• Student Affairs Team
  • Hits : 400
  • Registration Date : 2019-02-13
신입생을 위한 MBTI검사 안내_eng.png
Dear

This is UST Student Affairs Team

For a pleasant UST life, we will conduct a psychological test to determine your personality type as follows.

- Period: 02.14.(Thu)~02.27.(Wed)
- How to : psychological test company send to you by E-mail(hellomembers@aimmed.com )
/ the result of the test by e-mail and reply within 2 to 3 days.
* E-mail will be sent by registered mail.
If you are unable to use previously registered e-mail, such as spam processing/receiving,
please contact jhkim@aimmed.com
- type: MBTI
- Contact (Helomind Care (aimmmed): Kakao Talk Plus friend "헬로마인드케어" / 02-3015-7583
* Be sure to tell us your UST and student ID number in advance when you contact aimmed.

For further inquiries, please contact the Student Affairs Team ken1986@ust.ac.kr.

Please refer to the psychological test separately from the psychological health lecture on February 15th.

Thank you.

list